INICI

MEL MORATÓ – MEL MAS FORADADA

La nostra afició les abelles, el nostre objectiu: la vostra confiança.

Apícola Morató-Sanglas, us dóna la benvinguda a la pàgina web, on descobrireu un gran ventall de mels naturals, que obtenim gràcies al treball incansable de les abelles i a la nostra dedicació diària.

Som una empresa familiar d’apicultors, ubicada a la comarca d’Osona a la població de Folgueroles. Comercialitzem les nostres mels amb les marques: Mel Morató i Mel Mas Foradada.

Els nostres avis ja tenien com afició el món apícola, però no ha estat fins a la tercera generació que hem convertit aquesta afició en la nostra  feina.

Grans amants de la naturalesa i de la seva conservació,  fa més de vint anys, vàrem  decidir introduir-nos al món apícola i el fabulós món de les abelles. Actualment, amb 1200 arnes, recorrem el territori català buscant els llocs més adequats per poder oferir als nostres clients mels de gran  qualitat.

Són diferents els criteris que seguim per poder obtindre les nostres mels naturals monoflorals. Primerament, utilitzem caixes dadant amb alces, que canviem en cada floració per evitar que les abelles barregin mels de floracions diferents, busquem també el lloc idoni on predomini la flor de la mel que volem obtindre i finalment, canviem els ruscs de lloc així que la flor que ens interessa ja no és productiva.

Gràcies aquests criteris i a la gran varietat de flors que la natura ens ofereix, hem aconseguit el nostre objectiu, obtenir mels naturals monoflorals de gran qualitat amb un alt nivell pol.línic de la flor corresponent, i fer disfrutar  als clients que han confiat en nosaltres de les delícies de la mel.